Щерката на е вече в Св. Климент Охридски. Певицата се

...
Щерката на е вече в Св. Климент Охридски. Певицата се
Коментари Харесай

Приеха дъщерята на Лияна в Софийския университет

Щерката на е към този момент в " Св. Климент Охридски ". Певицата се похвали с новината на стори в Инстаграм и пожела на Дениз триумфи. Гордата майка не крие щастието, че дъщеря ѝ е призната в най-старото и влиятелно висше образователно заведение в страната, само че не излиза наяве в каква тъкмо компетентност.

Учебната година започва напълно скоро, само че преди този момент Дениз посети луксозния Истанбул и показа няколко фотоса в Инстаграм.

Хубавицата се е снимала на аления килим на един от най-тузарските хотели край Босфора, който се слави с безупречно обслужване и разкош за султани.

" Чираган " Палас е някогашна резиденция на османските владетели, само че през днешния ден е трансфорат в първокласен хотел, желан от стотици звезди и инфлуенсъри, отбелязва каналът " Cool News ".

На различен фотос 18-тодишната красавица се е снимала край хотела, само че на огромна маса, претъпкана с най-различни вкусотии, които евентуално са били за закускката и брънч.

Красавицата е била на разходка и шопинг преди старта на образователната година в СУ, само че не е ясно с кого е била в красивия град.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР