Ще започне процедура за обявяване на дома на актрисата Мерилин

...
Ще започне процедура за обявяване на дома на актрисата Мерилин
Коментари Харесай

Скандал! Посегнаха на дома на Мерилин Монро

Ще стартира процедура за оповестяване на дома на актрисата Мерилин Монро за историческа и културна забележителност. Тя е гласувана от Градският съвет на Лос Анджелис в петък. По този метод домът, в който тя умря от свръхдоза опиати през 1962 година, ще бъде предпазен от проектите за събарянето на парцела, заяви Асошиейтед прес.

Преди това градът е издал позволение за срутване на къщата на сегашния й притежател, юридическо лице Glory of the Snow Trust. Къщата е била единственото жилище, което известната актриса Мерилин Монро е имала независимо.
-->
Монро е купила едноетажната постройка с повърхност 270 кв. м при започване на 60-те години на предишния век за 75 000 $ след края на третия си брак с драматурга Артър Милър, съгласно информация на в. " Лос Анджелис таймс ". Монро е открита мъртва в спалнята на дома си през август 1962 година на 36-годишна възраст. Според вестника парцелът, който включва басейн и къща за посетители, е платен през 2017 година за 7,25 млн. щатски $ от Glory of the Snow LLC, тогава ръководена от началник на хедж фонд, а по-рано тази година е добит от Glory of the Snow Trust за 8,35 млн. $.

Слуховете, че хасиендата с четири спални ще бъде съборена, провокираха вълна от отвращение в обществените медии, написа БТА
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР