Ще видим какво ще ни предложат, но няма оптимизъм в

...
Ще видим какво ще ни предложат, но няма оптимизъм в
Коментари Харесай

Денков се скри от медиите! Къде отидоха протестиращите

" Ще забележим какво ще ни предложат, само че няма оптимизъм в нашите редици ", разяснява пред публицисти президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов преди срещата в Народното събрание с премиера Николай Денков, министри и депутати по отношение на митинга на енергетици и миньори.

По думите на Манолов има съмнение измежду недоволните протестиращи. То не е съмнение, което в този момент се е случило, то тече най-малко от 2017 година насам и в него няма почтен, разяснява той, представен от Българска телеграфна агенция. 
-->
Манолов счита, че най-важната тематика е да имаме ток, докато стане допустимо токът, който създават в този момент топлоелектрическите централи, да бъде заместен " с нещо друго ".

Управляващите да проработят за интереса на хората, политиците да се обединят. Всеки дърпа като лешояд, призова Иван Вълев, ръководител на КТ Подкрепа за рудник " Трояново-север ".

Представителите на протестиращите, които пристигнаха за срещата в Народното събрание, показаха удивление, че публицисти не са позволени до залата за диалози.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР