Ще ви разкажем за три букви – при наличието на

...
Ще ви разкажем за три букви – при наличието на
Коментари Харесай

Ако в името ви има тези букви, то вие сте ЩАСТЛИВ човек

Ще ви разкажем за три букви – при съществуването на най-малко една от тях в името на човек, то този човек го чака доста щастлива орис, а в случай че и трите букви участват в името на човек, това значи, че той е любим на Вселената.

Такъв човек ще има лек и доста щастлив живот и няма да изпитва проблеми с парите, шанса и персоналното благополучие.

Името ни има сакрално значение, всяка писмен знак на енергиен проект носи своето значение с бездънен смисъл и основава избрана осцилация. На Изток децата към момента получават имена, които звучат като благополучие, разцвет, благосъстояние и обич, точно тези хора имат по-щастлива и по-лесна орис.

Също по този начин има доста истории за това по какъв начин ориста на човек се е трансформирала, когато смени името си с друго. Защо се случва това? Значи, че посредством смяна на името, вибрациите към човек се трансформират, вследствие на това се трансформира посоката на живот, събитията, самите хора. Светът на подобен човек изцяло се прекатурва с главата надолу.

Всяка писмен знак визира въздейства насъдбата на човек, само че ще приказваме за тези, които носят триумф, разцвет и благополучие. Има три от тях:

Буквата Е

Тази писмен знак основава доста хармонични трептения, тя ви учи да се наслаждавате на живота и да приемате твърдо ударите на ориста, да бъдете оптимист и да не губите религия в себе си. Тази писмен знак оказва помощ на човек да притегли това, което желае в живота си. Най-силната позиция за тази писмен знак е 1, 2, 3 и 7-ма.

Буквата О

Това е буквата на хармонията и честността, вибрациите на тази писмен знак са доста мощни, те притеглят триумф и благоденствие в живота на човек във всички области. Буквата 0 е знак на благоденствие. чЧесто измежду хората, които имат буквата 0 в името си, има сполучливи предприемачи, които са способни да основават богатства за хората.

На такива хора чашата им е постоянно цялостна, а до тях е топло и уютно. Ако в името има няколко букви О, тогава вибрациите се усилват. Силни позиции в името 1 и 4.

Буквата Т

Символ на баланс и неотстъпчивост. Хората, които имат тази писмен знак в името си, са доста надарени и упорити, знаят по какъв начин да реализират това, което желаят. Много постоянно хората, които имат въпросната писмен знак в името си, срещат компликации в живота, само че такива интервали единствено ги каляват и ги вършат по-силни. Те нямат лека орис, само че най-после реализират триумф.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР