Ще успеят ли Кирил Петков и Асен Василев да постигнат

...
Ще успеят ли Кирил Петков и Асен Василев да постигнат
Коментари Харесай

Прогнозата на Йордан Цонев. Кои партии ще имат 121 души мнозинство

Ще съумеят ли Кирил Петков и Асен Василев да реализират болшинство от 121 депутати в новия, 47-ми парламент, както тръбят от няколко дни? Прогноза за изборите направи в студиото на Нова телевизия зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев.

121 депутати няма да съберат и в идващия парламент, само че ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи ще ги съберат  - вижте социологическите сондажи, съобщи Цонев. И разяснява: „ Не може два Народното събрание да губим времето на хората с авансово начертани линии кои партии са статукво и кои смяна. ”.

В новия парламент си представяме си това, което приказваме от 2017 година - разговор сред политическите партии. Който желае и който може да направи промени, не може всички. Демократична България и Има Такъв Народ към този момент споделиха " не ", съобщи още Цонев.

На въпроса дали Движение за права и свободи ще се опита да сформира държавно управление сред трите партии Цонев риторично попита: „ А какво да вършим друго? Да блъскаме страната в още по-дълбока рецесия? Защото по този начин желае президентът, тъй като по този начин желае новият медиен артикул? ".

" Сега отново ни се предлага един медиен артикул, който ни се показва от 2004 година от кръга с идеолог Иван Кръстев и логистика Иво Прокопиев. Първо - ДСБ, след това промотираха и сътвориха Бойко Борисов и ГЕРБ, по-късно синята коалиция, Реформаторския блок, Демократична България. Българите като гласоподават за тези прелестни двама младежи, които се пробват да послъгват, би трябвало да знаят, че гласоподават за същото това задкулисие. Не виждате ли, че зад този план стои същото задкулисие. Хората би трябвало да го схванат ", приключи той.

   
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР