Ще стоя там докато направим или не правителство. Ако няма

...
Ще стоя там докато направим или не правителство. Ако няма
Коментари Харесай

Бойко Борисов хвърли бомба: Докато се направи правителство ще стоя там! Инстинктът ми сочи, че…

Ще заставам там до момента в който създадем или не държавно управление. Ако няма късмет за държавно управление, е безпредметно, в случай че създадем такова в наложително. Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на въпрос ще стане ли народен представител в 49-то Народно събрание в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.
„ Инстинктът ми сочи, че ще има държавно управление, на народът му додея. Ако този път президентът Радев извърви бързо мандатите, ще имаме още и още избори и хората ще спрат да гласоподават. Сега е моментът да създадем крачка или две обратно, да се направи устойчиво, постоянно държавно управление “, съобщи Борисов. Според него единствено с 130-140 депутати може да има е устойчиво държавно управление. А то може да се реализира единствено с първите две политически сили, добави той.
ГЕРБ желаят да са първи за моралната победа. „ Не може да продължава по този начин страната. Трябва да се откри решение и да се излезе от този тупик. Хубаво е, че всички партии поставят старания за добър резултат, което значи е голяма част от българите ще излязат да гласоподават. Ние би трябвало да уважим гласа им “, съобщи Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР