Ще стигнем ли наесен 20 000 заразени от коронавирус, както

...
Ще стигнем ли наесен 20 000 заразени от коронавирус, както
Коментари Харесай

Лекар каза ще стигнем ли 20 000 заразени

Ще стигнем ли наесен 20 000 инфектирани от ковид, както предвижда шефът на „ Пирогов ” проф. Асен Балтов. Трудно е да се предвижда, сподели в ефира на Нова тв доктор Гергана Николова, общопрактикуващ доктор, член на УС на БЛС. В момента се движим към 200-300 инфектирани – вървим по плато, което не е добре. От друга страна би трябвало да си дадем сметка какъв брой от инфектираните са в лечебни заведения, сподели доктор Николова. И добави: „ Най-големият боязън за България се случи в Букурещ, това ли ни чака поради К-19?! Болниците са на лимит и стартират да се запълват, тъй като там се лекуват пациенти с пневмония и такива, които не могат да са приети в болница вкъщи. Големият проблем е дефицитът на фрагменти. Доброволците могат да се включат на едно равнище. Лекарите не могат да бъдат сменени "

Оставихме на съзнанието на хората контрола за отдалеченост, маски и прочие Тук се загубихме, безапелационна бе лекарката. Преди няколко дни влезнала в аптека отвън София. И единственият човек с маска там била тя. Дори самите фармацевти били без маски.

Уверявам ви, като човек, който работи с маска, че приказвам и слушам обикновено даже и с нея. Маската не лимитира гражданските права и свободи, а просто защищава индивида и близките, добави доктор Николова. На въпрос какво е решението, тя отвърна: " Решението е да кажем на хората: " Да, движете се, събирайте си общувайте, само че спазвайте разпоредбите за отдалеченост. В затворено помещение сложете една маска, не боли! ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР