Ще се явя в прокуратурата, когато Бойко Борисов каже коя

...
Ще се явя в прокуратурата, когато Бойко Борисов каже коя
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Рашков се покри от Прокуратурата, каза при какви условия ще се яви на разпит

„ Ще се явя в прокуратурата, когато Бойко Борисов каже коя е Мата Хари, от кое място са кюлчетата и пачките с евро и обвързвано ли е строителството на къщата в Барселона с него самия и с интернационална скица за пране на пари, както написа испанската полиция ”. Това съобщи някогашният вътрешен министър Бойко Рашков, представен от БГНЕС.

По-рано от прокуратурата оповестиха, че са създали опит да връчат призовка на Бойко Рашков, само че той изрично отказал да я одобри.

Държавното обвиняване викат Рашков на разпит по отношение на кореспонденция за лотовете на автомагистрала „ Хемус “.

Викат Бойко Рашков на разпит, той отказал да одобри призовката.

„ На 02.12.2022 година призовкар при СГП направи опит да връчи призовка на господин Рашков, само че последният е отказал изрично да получи призовката “, оповестиха от пресцентъра на държвното обвиняване.

СГП припомня, че явяването на господин Рашков пред прокурора и даването на сведения е негово законово обвързване, каквото има и всеки различен български жител, според Конституцията и законите на страната, че всеки български жител е задължен да спомага за откриване на обективната истина, че е задължен да се яви, когато бъде свикан и да изложи всичко, което му е известно.

От прокуратурата напомнят, че в случай че откаже да се яви, той може да бъде санкциониран с до 2000 лв., или предстои на наложително довеждане.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР