Ще се удължи ли пътят на България към еврото, какви

...
Ще се удължи ли пътят на България към еврото, какви
Коментари Харесай

Пътят на България към еврото – на фокус в конференцията Banking Today на Investor.bg в София на 9 май


Ще се удължи ли пътят на България към еврото, какви са идващите стъпки за страната ни към еврозоната и ще си върнат ли централните банки изгубеното доверие на пазарите– тези и още въпроси ще бъдат в центъра на новата банкова конференция Banking Today , която се провежда от водещия стопански уебсайт част от Investor Media Group .

Тя ще се организира присъствено на 9 май от 14:00 часа в зала „ Васил Левски “ на хотел Hyatt Regency Sofia. По време на огромната полудневна конференция присъстващите ще научат онлайн и от първо лице с помощта на полемики, обособени в два тематични панела, кои са новите провокации пред бизнеса и какви промени следва да бъдат направени в банковия бранш за подкрепяне на неговото развиване.

Точно в 14:30 часа ще се сложи началото на първата част на събитието. Дискусията на тематика „ Пътят на България към еврото “ ще бъде открита от подуправителя на Българска народна банка Нина Стоянова . Модератор на първия панел ще бъде Свилен Колев , специалист направление „ Банкова политика и разбори “ в Асоциацията на банките в България, а в полемиката с експертиза и мнения ще се включат известният финансист и банкер Левон Хампарцумян , който е ръководител на УС на Българския конгрес на бизнес водачите, икономистът проф. Красимир Петров , както и финансистът Красимир Катев . Те ще разясняват дали експозицията към Русия и Украйна е огромен проблем за районните банки и могат ли централните банкери да забавят икономическото възобновяване в усилието си да се оправят с инфлацията.

„ Технологиите и банките “ е името на втория спорен панел на Banking Today , който ще започва тъкмо в 16:00 часа с модератор Бойчо Попов , основен редактор на водещия стопански уебсайт Investor.bg. В него присъединяване ще вземат Недялко Димитров - действен началник „ Продуктово развиване “ в Нетера, Гео Галчин - управител „ Дигитална трансформация” в TBI, Борислав Диков - шеф отдел „ Дигитално банкиране “ в Пощенска банка, Деница Маджунова - началник отдел „ Физически лица " в ПроКредит Банк и Даниел Алексиев , шеф „ Финтех услуги “, БОРИКА АД.

Те ще срещнат присъстващите с методите, посредством които технологиите трансформират обичайния метод на банкиране, преимуществата за бизнеса и потребителите от така наречен „ отворено банкиране “, киберсигурността , цифровите банки на българския пазар и опциите за попречване на ерозията на лоялността на клиентите благодарение на цифровизацията .

Специализираното събитие Banking Today е с безвъзмезден достъп за гости, като е нужна наложителна предварителна регистрация в страницата на събитието на, където ще откриете и цялостна информация за тематиките и участниците във визионерската полемика.

Генерални сътрудници на Banking Today са Пощенска банка и ПроКредит Банк . Основни сътрудници на събитието са MF G, БОРИКА АД и Българо-американска кредитна банка . Banking Today се организира с поддръжката на TBI Bank , Neterra и Acronis .

Институционални сътрудници на събитието са Българската стартъп асоциация, Българската асоциация по осведомителни технологии ( БАИТ ), Българската финтех асоциация, CEED Bulgaria, Sofia Tech Park , Betahaus Sofia, Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ), Български конгрес на бизнес водачите, Френско -българската комерсиална и индустриална камара и Германо - Българска индустриално-търговска камара.

Медийни сътрудници са Bloomberg TV Bulgaria , сп. BusinessGlobal и сп. „ Мениджър “.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР