8 отбора от България, Румъния и Турция се включват в

...
8 отбора от България, Румъния и Турция се включват в
Коментари Харесай

8 отбора от България, Румъния и Турция се включват в турнир посветен на Венци, загинал от мълния на тренировка

8 тима от България, Румъния и Турция се включват в шампионат отдаден на Венци, умрял от гръмотевица на подготовка. Детски футболен шампионат в памет на 11-годишният Венци умрял от удар на гръмотевица по време на подготовка в Русе стартира през днешния ден.

Международната конкуренция „ Северна звезда “ ще събере осем тима от България, Румъния и Турция, формирани от деца, родени 2012 година. Участници във футболния празник са тимовете на домакините от Дунав, както и Левски София, Септември, Лудогорец, румънския гранд FCSB, турския Бурсаспор, Локомотив Гражданско отделение и една от положителните школи в Румъния – тази на Прогресул-Спартак Букурещ. Отборите са разпределени в две групи, като първите два от всяка се класират на полуфиналите за разпределение на местата от първо до четвърто, а останалите ще играят за позициите от пета до осма. Турнирът започва на през днешния ден, 3 май с цели 8 дуела.

09:00 Дунав – Прогресул

09:00 Левски – Бурсаспор

11:00 FCSB – Локомотив Гражданско отделение

11:00 Лудогорец – Септември

14:00 Прогресул – Левски

16:00 Бурсаспор – Дунав

18:00 Септември – FCSB

18:00 Локомотив Гражданско отделение – Лудогорец

Всички срещи се организират на главния терен на стадион „ Дунав “. Турнирът се организира под егидата на ФК „ Дунав “ и Община Русе и е в памет 11-годишния футболист от школата на „ драконите “ Венцеслав Георгиев, който почина трагично предходната година в края на август. Състезанието ще продължи до 5 май, когато е финалът.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР