Ще се състои среща на хора, които организаторите на срещата

...
Ще се състои среща на хора, които организаторите на срещата
Коментари Харесай

Татяна Дончева на фронта! И обяви ключова новина

" Ще се състои среща на хора, които уредниците на срещата смятат за леви. Една част от тях считат, че е необходим нов ляв, левоцентристки политически индивид, който да може да събере гласовете на хората с леви убеждения в изборите идната година - парламентарни и локални ", съобщи водачът на " Движение 21 " Татяна Дончева пред Българска национална телевизия.

Нова парадигма, сериозна стратегия, започваща с образованието, опазването на здравето и стопанската система. Това съгласно Дончева би трябвало да роди новият ляв политически план.
-->
" В момента, в който Българска социалистическа партия смени Корнелия Нинова, създадат ново управление, има някакъв законен представител, пътищата за договаряния ще са отворени ", съобщи Дончева.

Тя твърди, че обстановката с лявото пространство сега основава въпрос какво да се случи и дали то бъде с присъединяване на Българска социалистическа партия или без. По нейни думи този въпрос неотменно ще участва на срещата на 29 ноември, тъй като Българска социалистическа партия е изгубила доверието на хората. Новият политически план съгласно Дончева би трябвало да включва както нови, по този начин и познати участници.

" Смутните времена, в които се намираме, допускат съществени служби. Ние нямаме такива ", разяснява Татяна Дончева във връзка проблемите в сигурността.

Относно разрива сред някогашните съдружни сътрудници от " Продължаваме Промяната " и " Българска социалистическа партия за България " тя разяснява, че повода се съдържа във обстоятелството, че водачът на левицата Корнелия Нинова упреква втората политическа мощ за спада в поддръжката на Българска социалистическа партия.

" От една страна ние не ставаме за Шенген, въпреки това би трябвало да им пазим границите с цената на живота на нашите служители на реда ", разясни водачът на " Движение 21 ".

В същото време те се мъчат да се наместят в лявото пространство и напълно целеустремено се дефинират като левоцентристи. В техните възгледи няма нищо, което да наподобява на ляво ", сподели още Дончева във връзка с Политическа партия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР