Ще се появят ли Меган и Хари на коронацията на

...
Ще се появят ли Меган и Хари на коронацията на
Коментари Харесай

Кралството трепери: 10 признака, че Меган и Хари ще саботират коронацията на Чарлз

Ще се появят ли Меган и Хари на коронацията на крал Чарлз Трети и кралицата-консорт Камила Боулс? Това е въпросът, който вълнува жителите на Острова. Вече е известно, че херцозите на Съсекс са получили покана за историческото събитие, само че те към момента не са удостоверили наличието си. Или най-малко няма такава информация в медиите. 

Според източници, близки до двойката, те към момента обмислят дали да бъдат част от събитието, въпреки и от в този момент да е ясно, че нито ще получат особено видно място, нито ще имат съответна роля, а просто ще следят като останалите посетители. Освен това, Чарлз е сложил изискване, че могат да останат във към този момент някогашния им дом в Лондон - Фрогмор Котидж, само че би трябвало да изоставен още на идващия ден след коронацията. 

Ето и 10-те признака, които издават, че Меган и Хари за следващ път ще се проявят като бунтари и кракът им няма да стъпи в Англия:

Рожденият ден на Арчи

Случайно или не, коронацията на крал Чарлз Трети и Камила е навръх рождения ден на първородния наследник на херцозите на Съсекс - Арчи. Датата е 6-и май и тогава той ще навърши 4 години. Твърде е евентуално Меган и Хари да изберат просто да отпразнуват рождението на Арчи и да не пожелаят да бъдат надалеч от него тъкмо в този ден. В случай, че той и сестра му Лилибет не пътуват дружно с родителите си за коронацията, се счита, че може би Хари ще отиде самичък. 

 Арчи, Меган Маркъл, принц Хари

От кого беше поканата?

Вторият значим въпрос след този дали Меган и Хари са получили покана за събитието е от кого в действителност е била тя? Оказа се, че херцозите са получили публична покана по мейл, изпратен от служебната поща на Чарлз. Кралят е предпочел да насочи поканата по фиктивен ред, вместо да подходи по-лично и топло към сина си и снаха си. Фактът, че новобранците на кралското семейство получават толкоз официално отношение, може да ги спре да отпътуват към Лондон. 

Изискванията на Хари

Според източници, Хари изявил предпочитание да си " разчисти сметките " с Чарлз и двамата наложително да поговорят на четири очи след коронацията. Самият принц показа, че сега топката е в полето на кралското семейство и че обстановката в връзките им може да се промени доста до датата на събитието. Ако Чарлз обаче не се съгласи на диалог с Хари, най-вероятно той няма да се появи на коронацията. 

 принц Хари

Изгонването от Фрогмор Котидж

Да си го кажем почтено, Чарлз безусловно изгони Меган и Хари от единственото им жилище в Лондон. Херцозите персонално потвърдиха информацията и въпреки да не пътуват до Англия постоянно, действието на краля е доста красноречиво. Негово Величество е разрешил на сина си и снаха си да употребяват имението, само че само в случай че одобряват поканата за коронацията и при изискване, че изоставен къщата още на идващия ден. Тези условия несъмнено могат да накара Меган и Хари да не се усещат добре пристигнали. 

Обвиненията в книгата на Хари

Принц Хари в действителност съумя да " извади кирливите ризи " на кралската си рода и по никакъв начин не пощади татко си в записките си " Резервен ". Той упрекна Чарлз и брат си Уилям, че са се съюзявали против него. Това бе капката, която преля чашата на търпението на краля и той взе решението да отнеме Фрогмор Котидж от Хари, незабавно щом е прочел книгата. 

Враждата с Камила

Камила Паркър-Боулс несъмнено не е най-любимият човек на принц Хари, а Чарлз се усеща същински засегнат, когато някой си разрешава да атакува точно нея. Тя е упомената десетки пъти в книгата на херцога на Съсекс и не е показана като прелестен персонаж. Хари даже загатва, че Камила е подготвена да хвърли някого под минаващ рейс, единствено и единствено с цел да седне на трона. 

 принц Хари, Камила

Липсата на защита

Един от първите проблеми, които се появиха в връзките сред Меган и Хари с кралското семейство, беше че двамата останаха без защита, когато се отдръпнаха от позицията си на работещи членове на семейството. Принцът даже стартира дело против Министерството на вътрешните работи на Англия, тъй като той и Меган са обезпокоени за сигурността си в Англия и държат да получат не просто защита, а военни зад тила си. Смята се, че делото може да стигне и до Връховния съд, само че краят му към момента не е явен.

 

Нестихващото неодобрение на Хари

Колкото и да твърди, че копнее да изглади връзките си с кралското семейство, Хари в действителност не прекратява рецензиите си към татко си, брат си и останалите членове от семейството. Едва предходната седмица той за следващ път изясни какъв брой е бил леден Чарлз с него цялостен живот и по какъв начин не може да откри общ език с роднините си във Англия. По всичко проличава, че той продължава да се усеща афектиран и най-вероятно не изпитва желанието да види по какъв начин татко му става крал. 

 принц Хари, Меган Маркъл

Плановете за бъдещето на Хари

Наскоро Хари отговори на въпрос, обвързван с това по какъв начин си показва бъдещето, с 5 думи: независимост, благополучие, непорочност, пространство и обич. Мнозина заключиха, че думата " пространство " значи, че принцът има потребност от глътка въздух и да съблюдава в действителност огромна отдалеченост с кралското семейство и най-много с татко си Чарлз. 

Неодобрението на Англия

Истината е, че Меган и Хари не са най-обичаните персони във Англия и е прекомерно евентуално да не бъдат добре посрещнати от поданиците на крал Чарлз Трети. Именно страхът от този вероятен процес на събитията може да ги подтикне да останат в Калифорния. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР