Ще разкрия тайни от кухнята на предишното управление, свързани с

...
Ще разкрия тайни от кухнята на предишното управление, свързани с
Коментари Харесай

Нинова срещу президента: Защо никой не пита за износа на оръжие за 1 млрд.?

Ще разкрия секрети от кухнята на предходното ръководство, свързани с високите цени на тока. Тогава безусловно всяка седмица се организираха диалози с работодатели и синдикати; Кирил Петков и Асен Василев се противяха на тези срещи. Буквално за ръка съм ги водила на срещите. Те се отказваха, аз отново ги връщах. Това разкри пред нова тв водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която бе вицепремиер и министър на стопанската система и промишлеността в предходния кабинет.

По думите й, в решаването на рецесиите би трябвало да се подхожда прагматично.

За тези 6 месеца постигнахме положителни неща. Не взехме решение казуса с приходите, само че имаме огромни триумфи в обществената сфера, за която доста държим. Помогнахме България да бъде преведена по-леко през рецесията. Сега би трябвало да се преборим с инфлацията и това минава през решение на въпроса с газа, сподели още Ниноав.

Тя разяснява и новите назначения от служебното държавно управление.

Очевидно е, че има персонална офанзива против мен. Но по-притеснителното е, че се връща предходния модел на ръководство, сподели водачът на левицата.

Тя напомни, че слещу нея се е водила мощна акция по отношение на износа на оръжие, будни жители я снимали и така нататък Сега предходната седмица се изнесе оръжие за 1 милиарда евро за Полша. Защо никой нищо не споделя, че това оръжие може да отива в Украйна? Според Нинова тази акция се е водила от сегашните ръководещи. 

Вярвам на казаното от Калоян Методиев, акцентира Нинова.

Тя видя и далечна цел на президента Радев - да се овладее Българска социалистическа партия и да стане послушна. " Ние се изчистихме от зависимости, от олигархични ползи ", сподели Нинова. По думите й Българска социалистическа партия била непослушна и това не се харесвало на президента.

Според нея най-важни в този момент са потребителите на вода, ток, газ, храни. По времето на предходния кабинет били осъществени доста инспекции за далавера. А сегашните проверявали за какво се правели инспекции за божествен газ и какъв брой пари са изхарчили за това. " Връщат се хора и избрани ползи на тези, които продават божествен газ и ни тровят децата ", отсече още Нинова.

Тя бе безапелационна, че с ГЕРБ и Движение за права и свободи няма да вършат коалиция, а ще търсят съдействие с партиите, с които и до момента са управлявали.

Очаквайте подробности
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР