Ще разбием всички клишета, че авокадото е супер полезна храна

...
Ще разбием всички клишета, че авокадото е супер полезна храна
Коментари Харесай

Забравете за авокадото, ако искате да отслабнете

Ще разбием всички клишета, че авокадото е супер потребна храна и можем да ядем колкото си желаеме.

“Думите ми може да са шокиращи за мнозина, само че истината е, че въпреки и авокадото да е източник на положителни мазнини, те въпреки всичко са си мазнини ”, разкрива една от най-популярните фитнес инструкторки в Съединени американски щати сега – Кайла Итсинес. “ Това не значи, че би трябвало да забравите за този плод, а просто да следите тъкмо какъв брой консумирате от него. Ако спазвате хранителен режим и желаете да отслабнете, не би трябвало да приемате едновременно повече от 25 грама мазнини. Това се равнява почти на 1/8 авокадо. За деня са разрешени две порции по 25 грама мазнини ”, добавя тя.

Но за какво да се доверим на думите на Кайла? В момента тя е същинска сензация, тъй като е помогнала на милиони дами да отслабнат по здравословен метод и без доста старания. Тя основава “, посредством който дамите съумяват по незабравим метод да трансформират своите форми в рамките единствено на 12 седмици. За задачата те би трябвало освен да съблюдават лек хранителен режим, само че и да упражняват по 28 минути дневно. Сред всички тези дами са не само обикновени девойки като нас, само че и известни блогърки и звезди като Джесика Алба и Катрин Хейгъл. Какво още поучава Итсинес?

Внимавайте с ядките
Като минем на диета, на всички места се сблъскваме със съвета да одобряваме единствено здравословни мазнини. И с изключение на авокадо, всички споделят да одобряваме и ядки.  “Истината е, че значим освен източника на калориите, само че и самите калории. Защото в случай че в края на деня сте приели повече калории, в сравнение с сте изразходили, вие ще надебелявате, без значение дали те са от здравословен генезис или не ”, разкрива Кайла. Тя разяснява, че дневно е целесъобразно да приемате не повече от 30 грама сурови ядки, като е хубаво те да са авансово накиснати, с цел да не провокират стомашен дискомфорт.

Правете си лесни закуски
Кайла предлага постоянно да имаме в хладилника нарязани на ситно плодове или зеленчуци, които да смесим със семена или пълнозърнест артикул. В никакъв случай обаче да не прибягваме към плодовите кисели млека. Защото те освен не са диетични поради нишестето, което съдържат, само че и поради многото захар в тях. За сметка на това пък можем сами да си създадем плодово кисело мляко. “По-добре заложете на обикновено кисело мляко и го комбинирайте с шепа сушени плодове или с банан ”, поучава Кайли.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР