Ще работим за модерни общини, каза финансовият министър на среща

...
Ще работим за модерни общини, каза финансовият министър на среща
Коментари Харесай

Брезник: Ананиев най-много ни помогна

Ще работим за съвременни общини, сподели финансовият министър на среща с гласоподаватели
За европейско развиване и рационализация на българските общини се ангажира да работи лидерът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Перник Кирил Ананиев на среща с гласоподаватели в Брезник.

Кметът на Брезник Васил Узунов не скри, че е щастлив от обстоятелството, че лидер на листата е точно Кирил Ананиев – финансовият министър с максимален принос за развиването на общината. 2 120 000 лева отпусна за Брезник държавното управление в края на предходната година. От тях 1 320 000 лева са за втория стадий на реконструкцията на вътрешната водопроводна мрежа, 800 000 лева за саниране и подсилване на постройката на Средно учебно заведение „ Васил Левски “. 246 000 лева получи Община Брезник за замяна на вътрешното обзавеждане, осветлението и озвучаването на залата на читалището, която се употребява за всички културни мероприятия.



„ Много е значимо да имаш експертизата, нужна за вярното разпределение на средствата от европейските стратегии и републиканския бюджет по този начин - че те да отидат при хората и да подобрят изискванията им на живот “, уточни Ананиев. Той изрично отхвърли обвиняванията на избрани политически сили, че се раздават пари предизборно. „ Всеки лев е изпратен там, където има проблем за решение “, заключи Кирил Ананиев. Пред жителите на Брезник той заявява, че няма да пожали сили и време в работа за по-доброто развиване на общината. В Брезник бяха и останалите претенденти от листата на коалиция ГЕРБ – СДС- Десислава Ахладова, Светослав Кирилов, инж. Емил Костадинов, Александър Александров, доктор Александър Александров, Стефан Маринов и Христина Георгиева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР