Ще продължим да привличаме най-добрите AWS консултанти, заяви Уолтър Хек(снимка:

...
Ще продължим да привличаме най-добрите AWS консултанти, заяви Уолтър Хек(снимка:
Коментари Харесай

HeleCloud обяви нов главен технически директор


Ще продължим да привличаме най-хубавите AWS консултанти, съобщи Уолтър Хек
(снимка: HeleCloud)

Българската компания HeleCloud разгласи назначението на Уолтър Хек на позицията основен механически шеф. Той ще дава отговор за развиването и  разширението на портфолиото от клиенти на компанията, която е софтуерен съветник в платформата Amazon Web Services (AWS) и оперира с офиси в Лондон, Хага и София.

Хек се причислява към мениджърския екип на HeleCloud през 2021 година, откакто през 2020 година компанията регистрира 70% растеж в приходите и разшири екипа с нови 30 свободни позиции за консултанти и инженери.

Миналата година HeleCloud закупи компанията за разработка на програмен продукт DataStork. Като основен механически шеф, Уолтър Хек ще дава отговор за консолидираното на тези благоприятни условия в професионалните услуги на HeleCloud.

Уолтър Хек е умел експерт в региона на облачните услуги. Преди да заеме позицията на основен механически шеф, той управлява офиса на компанията в Нидерландия, а преди да стане част от екипа на HeleCloud е бил изпълнителен шеф на OlinData – компания, която българският AWS съветник също.
още по тематиката
„ AWS и виртуалният заоблачен пазар се движат скорострелно, като това ни слага пред две съществени провокации: придобиването на гении и потребността от впечатляващи софтуерни нововъведения. За да отговорим на тях, ние би трябвало да разтеглим техническите си благоприятни условия и да продължим да привличаме най-хубавите AWS консултанти ”, разяснява назначението си Уолтър Хек.

HeleCloud подкрепя междинни и огромни организации в реализацията на облачните им тактики посредством методологията Cloud Roadmap. Екипът на компанията се състои от консултанти и инженери, профилирани в сферите на осведомителната сигурност и интернационалните регулации, Big Data, осведомителния разбор, изкуствения разсъдък и интернет на нещата.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР