“Ще присъствам на днешния пленум. Малко по-късно ще разберем дали

...
“Ще присъствам на днешния пленум. Малко по-късно ще разберем дали
Коментари Харесай

Кирил Добрев прегази Нинова и Овчаров. Присъдата

“Ще участвам на днешния пленум. Малко по-късно ще разберем дали ще ме пуснат до залата на него и дали ще мога да гласоподавам. Придружен съм от правосъдно решение. Аз съм член на Националния съвет на Българска социалистическа партия ”, съобщи Кирил Добрев в предаването " Тази събота ".

През тази седмица стана ясно, че прокуратурата е образувала инспекция против водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по тъжба на Кирил Добрев. В края на предходната година той бе изключен от управлението на партията, само че няколко месеца по-късно решението бе анулирано от съда.
-->
“Ако Българска социалистическа партия е българска партия, то аз мога да участвам на пленума ”, добави Добрев. Той акцентира, че няма омраза сред него, Корнелия Нинова или някой различен от Българска социалистическа партия.

Според него Българска социалистическа партия с това управление няма да просъществува дълго.   “Трябват нови свежи лица, които да изведат партията от рецесията ”, сподели Добрев. 

По-рано тази седмица Корнелия Нинова разяснява, че " пет години Бойко Борисов си отглеждаше вътрешна съпротива и я хранеше – с дупката във Варна, с публични поръчки, с ВЕЦ-ове ".

От своя страна Добрев съобщи, че животът му е обществен и няма терзания.   “С Румен Овчаров ще се забележим в съда. Той имаше доста прочувствени изявленията. Адвокатката му ми се обади, само че не мисля, че имаме съглашение. Тези неща, които касаят достойнството и достолепието ми, ще се вземат решение в съда ”, добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР