Ще подкрепим Гвоздейков да оглави изборния щаб. Това заяви лидерът

...
Ще подкрепим Гвоздейков да оглави изборния щаб. Това заяви лидерът
Коментари Харесай

Борисов: Ще подкрепим Гвоздейков да оглави изборния щаб

Ще подкрепим Гвоздейков да оглави изборния щаб. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание, съобщи кореспондент на " ".

" В щаба за изборите мисля, че всички ще приветстваме решението министър Гвоздейков да го оглави, с цел да могат да се проведат едни почтени и демократични избори ", съобщи Борисов. 

Попитан за какво тъкмо Гвоздейков да оглави щаба, той изясни, че транспортният министър е почтен човек и може да свърши работата. 

Борисов не разяснява социологическите изследвания, показващи възможните резултатите от предварителни парламентарни избори. Той обаче предизвести " ще си платим всички българи тези три години. С големите заеми и задължения, които сме наследили - над 20 милиарда лв. ". 

Той отговори и на въпрос, подложен му по-рано през седмицата, кой вероятно е правел чадър над контрабандата в Агенция " Митници ": " От опита си на основен секретар ще кажа, че обменът идва при основния секретар и се разпределя по службите, които работят, и се уведомява прокуратурата. Тези сигнали отиват на най-висшето професионално място ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР