Ще подаря плажа на президента, за да стане олигарх, и

...
Ще подаря плажа на президента, за да стане олигарх, и
Коментари Харесай

Марешки: Ще подаря плаж на президента, за да е олигарх

" Ще подаря плажа на президента, с цел да стане олигарх, и той да си подаде оставката, само че нямам доверие в неговата съвест. " Това съобщи водачът на " Воля " Веселин Марешки пред Нова тв. Той разяснява получената през вчерашния ден присъда за изнудване и рекет.

" За по-голямата част непредубедени фенове е ясно, че аз съм почтен. Както първата присъда на първа инстанция, че съм почтен, както и тази, че съм отговорен, са междинни звена. Важното е какво ще каже третата инстанция ”, сподели Марешки.

„ Моментът е селекциониран доста добре, с цел да може след няколко дни в отчета пред Брюксел да се покаже, че в България има наказан политик, въпреки и не на първа инстанция, и че правосъдната система е самостоятелна ”, сподели още политикът.

„ Аз ще бъде единственият българин, в случай че Върховният съд удостовери присъдата, който ще бъде наказан за това, че желае наем за своя благосъстоятелност. Ще поясня – на мястото има два парцела, единият е част от заведението, което моя фамилна компания е продала на Красимира Колева, тъй че доста добре знам кое е мое и кое не. Наемателят на парцела безусловно беззаконно се е разширил в моя и би трябвало да стане ясно ”, добави водачът на " Воля ".

Той е безапелационен, че желаят да очернят името му: „ За четири години не можаха да намерят нито една корупционна договорка. Всички признават, че съм друг “, безапелационен е Марешки.

" Aдвoкaтитe ми щe oбжaлвaт в зaкoнoвия cрoк. Нямa дa ce пoддaм нa пoрeдния oпит зa нaтиcк. Гocпoд oтгoрe глeдa! Вярвaм, чe иcтинaтa щe възтържecтвувa! ", сподели лидeрът нa " Вoля ".

Той изясни: " Така се пробваха да създадат всичко допустимо да ме уплашат и да избягам, само че аз освен не избягах, направиха няколко избора и влязохме в Народното събрание. Убеден съм, че пред нас има още един мандат, тъй като имаме още доста работа да свършим. Нямам никакво желание да тичам, ще се пазя тук в България, Бог ми е очевидец, че аз съм почтен.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР