Ще осигурим безплатна юридическа помощ на всеки един, който е

...
Ще осигурим безплатна юридическа помощ на всеки един, който е
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Българите да последват примера ни и да не използват зелени сертификати

Ще осигурим безвъзмездна юридическа помощ на всеки един, който е потърпевш поради тази дискриминационна процедура, уточни водачът на „ Възраждане “
„ Сертификатът е дискриминационен и не може, и не трябва да се основават спънки за практикуване на главно конституционно право на труд “. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ПГ на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в първия ден, когато депутатите влизат в Народното събрание със зелен документ или след тестване.

„ В момента приготвяме тъжба до Конституционния съд. Надявам се да успеем да съберем нужния брой подписи, с цел да сезираме Конституционния съд, който да може да ни отговори на този въпрос. Надявам се по този метод да падне зеленият документ и за всички останали, тъй като отново ще кажа за следващ път не може и не трябва да има разлика сред народните представители и всички останали български жители. От през днешния ден призоваваме българските жители да последват нашия образец да не употребяват зелените документи. Ако някой се опита да ги спре, дано да кажа като правист, никой няма право да ги спре, с изключение на органите на реда, т.е. българската полиция. Ако някой се опита по някакъв метод да ги дискриминира, в случай че някой се опита по някакъв метод да им забрани да упражняват правото си на труд, дано да се обърне към нас. Ние ще осигурим безвъзмездна юридическа помощ на всеки един, който е потърпевш поради тази дискриминационна процедура, която докара стотици милиони левове, един Господ знае какъв брой тъкмо, загуби на българската стопанска система “, безапелационен бе Костадинов.

„ Силно се надявам, откакто се сезира Конституционния съд и той се произнесе в наша изгода, да стартира един доста значим диалог – кой ще понесе отговорността за тези стотици милиони лв. загуба, кой ще поеме отговорността за това, че милиони българи бяха карани да си заплащат, с цел да вървят на работа “, уточни водачът на „ Възраждане “.

„ В тази постройка през 1941 година е гласуван Закон за отбрана на нацията, който не разрешава на евреи и роми да влизат в постройката. Тогава несъмнено е имало ваши сътрудници, които са питали някого, за какво не желае да съблюдава разпоредбите. Евреите са били наказвани поради това, че не носят жълти звезди на улицата. Това е нещо като настоящето носене на маска “, даде образец Костадинов.

След като публицистите му обърнаха внимание, че в случай че представителите на медиите не показват документ, ще бъдат спрени да влязат в Народното събрание от НСО и явно депутатите са друга категория хора, той съобщи:

„ Вижте, депутатите са народни представители. Те съставляват една голяма маса от български жители и когато тези български жители имат свое мнение, то би трябвало да бъде чуто. Ние в тази ситуация не показваме свое персонално мнение, показваме мнението на 127 хиляди български гласоподаватели. Ако за някой 127 хиляди българи са нищо, за нас са всичко. Не бива българските жители да се разделят, не трябва да се основава процедура, която да ги настройва едни против други. Това нещо към този момент го виждаме месеци. Докога тъкмо ще се насажда това разделяне. Виждаме, че цялата тази безумна обстановка към по този начин наречената имунизация, не носи безусловно никакви изгоди, а единствено вреди на обществото. До по кое време? “, попита Костадинов.

Той се закани, че ще направи специфична комисия, която ще прегледа всички дейности и бездействия на българските ръководещи и ще създадем нужното хората, които са съдействали вреди на държавния бюджет в размер на милиарди за последните две години, да си понесат отговорността. „ Защото аз в този момент желая да видя в новия бюджет примерно какъв брой тъкмо пари е планувало Министерството на образованието за тези безусловно безсмислени проби за децата ни. Тестове, които демонстрират от стотици хиляди направени единични случаи на инфектирани деца “, сподели още водачът на „ Възраждане “.

На въпрос дали имат намерение още веднъж да щурмуват Народното събрание поради зеления документ, той отговори по този начин:

„ Нека да забележим какво ще каже работната група, която беше формирана след нашия митинг. Тя стартира да работи от петък и се състои от 12 експерти. Има към този момент издадена заповед от министър-председателя. Надявам се в най-кратки периоди да излезе с компромисно решение, което да удовлетворява всички “.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР