ще направи късна офанзива за френския футболист на Барселона –

...
ще направи късна офанзива за френския футболист на Барселона –
Коментари Харесай

Трансферният крах на Тотнъм може да завърши с Усман Дембеле

ще направи късна атака за френския футболист на Барселона – Усман Дембеле, настояват медиите в Англия. Това ще се случи, откакто „ шпорите “ претърпяха провал с привличането на Луис Диас от Порто, откакто колумбийският национал избра да укрепи Ливърпул.
Каталунският клуб пък има огромно предпочитание да се освободи от Дембеле, откакто международният първенец с Франция отхвърля да преподпише контракта си с испанците, а той изтича в края на този сезон. Според информациите Манчестър Юнайтед, Нюкасъл и Челси са другите три клуба от Висшата лига, които обмислят предложение за Дембеле.
Според Daily Mail обаче от Тотнъм са се свързали към този момент с Барса за 24-годишния футболист и той може да заиграе в северен Лондон. „ Блаугранас “ желае да получи 20 милиона евро за своя футболист, само че Тотнъм не е податлив да даде тази сума, откакто настрана ще би трябвало да заплаща и 8 милиона паунда на година по заплатата на крилото.
Дембеле не можа да се утвърди и в този състав на Барселона през акцията заради честите травми и има 11 мача във всички съревнования, в които е вкарал един гол и е подал за други два.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР