Ще наблюдаваме няколко интриги, но най-голямата ще е за първото

...
Ще наблюдаваме няколко интриги, но най-голямата ще е за първото
Коментари Харесай

Край! Ето кой нареди новото правителство

Ще следим няколко интриги, само че най-голямата ще е за първото място. Това, което следим като данни, демонстрира, че нито една от огромните обединения няма да сформират елементарно болшинство. Това съобщи пред Българска национална телевизия социоложката Евелина Славкова от " Тренд ".

" Големият въпрос е кой ще сформира ръководещо болшинство. Това, което виждаме, е че ще е доста мъчно. Ако мога да разиграя три хипотези, едната е обединението сред Политическа партия, ГЕРБ и Демократична България. След " Магнитски " това я прави още по-трудна.
-->
Много мъчно Политическа партия ще влязат в диалог с ГЕРБ, тъй като няма какво да кажат на електората си? Ние не сме с ГЕРБ, но в този момент малко ще поуправляваме с тях. Смятам, че Демократична България е склонна да влезе в диалог с ГЕРБ ", уточни тя.  

" Втората догадка е " хартиената коалиция " - ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, както и някоя дребна групировка.

Всички са съсредоточени върху локалните избори, което значи, че ГЕРБ няма да рискуват. Третата догадка е " наесен с ария ". Не желая това да звучи песимистично, тъй като се сътвори неприятно чувство, че изборите няма да решат нищо. Едно от терзанията ни е, че гласоподавателите ще се откажат да гласоподават ", сподели Славкова. 

Тя разкри, че предизборни изследвания на " Тренд " демонстрират, че за българина най-големият проблем е инфлацията. На второ място се подрежда политическата рецесия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР