Ще минем без реклама, не съм платил на Нова телевизия.

...
Ще минем без реклама, не съм платил на Нова телевизия.
Коментари Харесай

Борисов реши – ГЕРБ отряза Нова за участие! От медията замазват скандала и сипят внушения в ефир

Ще минем без реклама, не съм платил на Нова телевизия. Това сподели в понеделник водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на срещата си с партийния актив в Сливен. Повод за крайното му решение, по думите му, станало гостуването на Бойко Рашков в същата телевизия в предаването на Лора Крумова.
„ Аз не знам за каква правова страна някой би пристигнал да приказва с мен, когато излиза един болшевик и почва да раздава присъди. И водещата единствено „ Да, да, да “. Затова и вие се чудите може ли, в Нова телевизия не съм платил. Ще минем без техните реклами! “, съобщи Борисов.
И тази заран думите му се потвърдиха, откакто в студиото на утринния блок на малкия екран, не се появи човек от ГЕРБ за присъединяване в платена форма на телевизионно присъединяване:
Виктор Николаев опита неуместно да замаже големия скандал, който от Нова телевизия сътровиха с държанието си и превръщането на медията в пропагандно табло на Кирил Петков, Асен Василев и останалите от обединяването ПП/ДБ.
„ Тук трябваше да са от ГЕРБ, само че ги няма. Не съумяха да обезпечат участник “, смутолеви Николаев, внушавайки на феновете, под одобрителния взор на колежката си Мира Иванова, че виновността за празния стол е единствено и само у партия ГЕРБ.
Така ГЕРБ стана втората партия, която стопира от присъединяване свои представители да се изявяват в ефира на Нова телевизия, предава Пик. Преди това Слави Трифонов направи същото с публично писмо, откакто същите двама водещи на утринния блок, нарекоха партията му „ патеричка “, по време на гостуването на Станислав Балабанов
Думите на Борисов може да чуете от минута 45:51 на видеото, до минута 46:20
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР