ще излъчва мачове от SuperLega Credem Banca през настоящия и

...
ще излъчва мачове от SuperLega Credem Banca през настоящия и
Коментари Харесай

MAX Sport добавя към своята програма SuperLega Credem Banca


ще излъчва мачове от SuperLega Credem Banca през сегашния и идващия сезон или до края на сезон 2023-2024. Италианското състезание по волейбол се счита за едно от най-силните в света и е дом на няколко от най-хубавите български състезатели и треньори. Сред представителите ни в SuperLega са Матей Казийски от Itas Trentino (Трентино), Александър Николов от Cucine Lube Civitanova (Лубе Чивитанова), Аспарух Аспарухов от Pallavolo Padova (Падуа), Алекс Грозданов от WithU Verona (Верона) и наставникът на Верона - Радостин Стойчев, който е най-успешният ни треньор на клубно ниво.

Преките излъчвания ще стартират тази събота (4 февруари) с мача сред водача в класирането Sir Safety Susa Perugia (Перуджа) и Gas Sales Bluenergy Piacenza (Пиаченца), който ще се излъчи от 19:00 часа по MAX Sport 1. MAX Sport ще излъчи също полуфиналите и финала на Купата на Италия по волейбол.
-->
SuperLega е най-новото допълнение към първокласното спортно наличие на MAX Sport. Спортните канали излъчват Лигата на нациите по волейбол за мъже и дами, Шампионската лига по волейбол за мъже и дами, както и Евроволей 2023.

Настоящият сезон в SuperLega Credem Banca е 78-ият в историята. Лигата включва 12 тима и включва две етапи – постоянен сезон и плейофи. Първата фаза се организира от октомври до март по схемата „ всеки против всеки “, като се играят по два мача сред всяка двойка при разменени семейства. Последният в класирането изпада в долната дивизия през идващия сезон. Настоящите любимци са Перуджа, само че за купата се борят още Трентино, Пиаченца и настоящият първенец Лубе Чивитанова.

В края на постоянния сезон най-хубавите осем тима се класират непосредствено за плейофите по класическата скица – 1-ви против 8-и, 2-ри против 7-и, 3-ти против 6-и и 4-ти против 5-и. Четвъртфиналите, полуфиналите, мачът за третото място и финалът се играят в серии от пет мача. Най-добрите три тима във финалното класиране (според Teams Ranking System на SuperLega, която включва и резултатите от постоянния сезон), се класират за Шампионската лига по волейбол.

Освен богато многообразие от волейболно наличие, каналите MAX Sport оферират необятен избор от други спортни събития. Абонатите могат да гледат срещи от Националната баскетболна лига, Евролигата по баскетбол, Диамантената лига и най-интересните тенис шампионати на ATP. Феновете на футбола могат да се любуват на мачове от трите най-хубави европейски турнирa – Шампионската лига във вторник, Лига Европа, Лигата на конференциите, както и от едно от най-хубавите шампионати на Стария континент – испанската LaLiga, италианската Серия А, нидерландската Ередивизи и Купата на Франция. Към тях би трябвало да прибавим и двете най-престижни футболни шампионата на Южна Америка – Копа Либертадорес и Копа Судамерикана. MAX Sport излъчва също моторни спортове - сериите NASCAR, MotoGP и WRC, хокей – NHL, бойни спортове – UFC, Cage Worriers и определени първокласни боксови галавечери.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР