Ще изкараме тази зима, руските ракети няма да ни спрат,

...
Ще изкараме тази зима, руските ракети няма да ни спрат,
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: Украйна обедини ЕС, вече никой не се страхува от Русия!

Ще изкараме тази зима, съветските ракети няма да ни спрат, сподели украинският президент

Парламентът на Украйна организира последното си съвещание за годината.

На него участва президентът Володимир Зеленски. Той държа 52-минутна тирада, прекъсвана 41 пъти от овации. Заседанието не е предавано. Самото съвещание е закъсняло с час и половина поради въздушна паника, осведоми.

Акценти от речта на Зеленски бяха споделени от депутата Ярослав Железняк в Telegram.

" Украйна се трансформира в един от водачите на свободния свят. За мнозина е горделивост да имат другари украинци. Помогнахме на Запада да откри себе си още веднъж и да усети, че надвива. Там никой не се опасява от Руската федерация. Украйна сплоти Европейски Съюз ", споделил Зеленски.

Президентът подчертал, че от началото на пълномащабната война са се състояли 850 дипломатически събития, в които е взел участие персонално. Заявил е, че са нужни нови гаранции за сигурност, промяна на съществуващите интернационалните организации, които би трябвало да подсигуряват мира, само че не могат да го създадат по този начин както желаят.

" Ще станем водач в построяването на зелена сила. Също по този начин ще развием лично атомно произвеждане. Ще изкараме тази зима, съветските ракети няма да ни спрат ", безапелационен е бил президентът на Украйна.

Зеленски е подчертал и нуждата от интернационален арбитражен съд за съветските военнопрестъпници.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР