Ще има промени в екипа на Министерството на земеделието, храните

...
Ще има промени в екипа на Министерството на земеделието, храните
Коментари Харесай

Танева ще прави кадрови промени в земеделското министерство, обяви и първата си задача

" Ще има промени в екипа на Министерството на земеделието, храните и горите ", заяви новоизбраният аграрни министър Десислава Танева, съобщи БГНЕС.
" Всички решения, които има да се взимат във връзка с екипа на министерството, ще се дискутират в ръководещата коалиция, и ще се работи взаимно по тях.
Имам избрани визии за работата си и ще ги защитя, добави Танева. Няма да върша следствие на своя предходник, в този момент е значимо министерството да не стопира да работи.
Първата работа на новия министър е да се започва работа по директните заплащания на земеделците. Това е най-тежкото министерство, тъй като над 100 хиляди души се занимават със земеделие, животът в селата напълно зависи от него, а и сме поели задължения по извършване на европейски стратегии ", добави Танева.
" В момента сме в пика на предизборната акция и чакам нападки отвред. Нямам от какво да се тормозя, всичките ми приходи са декларирани; 14 години работя в частния бранш, известно е къде пребивавам, а и след влизането ми в политиката нямам огромни придобивки ", заяви новият министър.
" Зам.-председателят на Държавна фирма „ Земеделие “ Иванка Багдатова-Мизова, поради която министър председателят Бойко Борисов одобри оставката на Румен Порожанов през вчерашния ден, ще се раздели с поста си ", добави Танева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР