Ще има ли шок с цените на тока след мораториума?

...
Ще има ли шок с цените на тока след мораториума?
Коментари Харесай

Ще има ли шок тока след мораториума?

Ще има ли потрес с цените на тока след мораториума? Отговор на този въпроси даде шефът на ПГ на „ Продължаваме промяната ” Андрей Гюров в изявление за Нова тв.

„ Няма да се стигне до шоково повишаване на цените след рухването на мораториума. Това е краткотрайно задържане, до момента в който регулаторът влезе в своята същинска роля и се вземат нужните решения да не се постанова шоково повишение на цените ”, съобщи Гюров.

„ Не мисля, че имаше някакво заблуждение. Смятам, че просто Десислава Атанасова, в нейното изявление, направи неточност, като сподели 1 януари 2021 година Съответно това не беше чуто от хората в залата, откакто всички гласоподаваха в една посока ”, уточни депутатът.

„ Целта на това решение беше да задържим цените на тока, тъй че хората да не изпитат потрес още идната седмица. И да дадем задоволително време - седмица, две или три, на държавното управление да предприеме нужните ограничения за компенсиране на другите участници в този развой ”, добави ръководителят на ПГ на Политическа партия.

„ Никога не съм възнамерявал да влизам в политиката. Един ден ми се обади Кирил Петков и ми сподели: „ Тръгнали сме да променяме страната, да зададем нова посока и ни трябват хора като теб. Би ли се съгласил да оглавиш листата в Благоевград ”, изясни Гюров. Това бил първият им диалог, срещали са се и преди - на митингите.

Гюров показа цели на новата власт. „ Закриването на Специализираните съд и прокуратура. Това са задължения в посока смяна и осъществяване на една дълбока правосъдна промяна ”, уточни Гюров. Важна задача бил и бюджетът за следващата година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР