Ще има ли кабинет и кой ще бъде премиерът? Известната

...
Ще има ли кабинет и кой ще бъде премиерът? Известната
Коментари Харесай

Ето го премиерът. Голяма изненада от гадателката на Берлускони

Ще има ли кабинет и кой ще бъде министър председателят? Известната ясновидка Теодора Стефанова изненада всички с това, което видя в близкото бъдеще. Тя е известна с точните си прогнози у нас и по света. Получава дарбата да вижда напред във времето след 18-дневна кома вследствие тежка злополука. Наричат я гадателката на Силвио Берлускони, защото известният италиански политик цени високо уменията на българката, написа " Марица ".  

Ще има държавно управление, което ще бъде ексцентрично, евентуално експертно, държавно управление на взаимни отстъпки, на мъчно реализирани допирни точки сред партиите, споделя Теодора.
-->
Никой не желае да съобщи гласоподавателите си, само че партиите би трябвало да осъзнаят, че да седнеш на масата на договарянията в името на отговорността пред националните ползи, не е изменничество. Партийните водачи би трябвало да заровят томахавките. Нужни са дипломация и разсъдък, с цел да се откри решение, да се сформира държавно управление на консенсуса, безапелационна е гадателката на Берлускони.

На въпроса може ли ген. Стефан Янев да е обединителната фигура, ставайки постоянен министър председател обаче Теодора Стефанова напряко шокира с отговора си: " Ще има и жена, издигната като обединителна фигура. Може женското съсловие да се окаже избавителен вид за страната ни. Убедена съм, че един ден ще имаме жена министър председател, а след това и президент. ".

И държавното управление, и Народното събрание ще са с къс период на деяние, предвижда още Теодора. Тя вижда избори следващата година.

Може да вървим два, а даже и три пъти на избори следващата година, до момента в който изберем същинските водачи, способни да създадат нужното за просперитета на България в разнообразни сфери - стопанска система, опазване на здравето, просвета. За страдание, несигурната политическа обстановка у нас сега ни лишава от свежи пари извън, защото плаши вложителите. Затова би трябвало да изберем точните хора отпред. Колкото по-скоро го създадем, толкоз по-добре, споделя ясновидката.

Тя не вижда смяна на политическия модел - няма да станем президентска република. Според нея ще приемем еврото през 2024 година след референдум, пожелан от " Възраждане ". Той ще бъде с позитивен резултат.

Теодора насочва предизвестия и за войната в Украйна. Тя ескалира, навлиза в доста рискова фаза. Президентът Путин ще бъде спрян, ще има промяна на режима му, споделя ясновидката.

И предвижда: " Освен на Запад, пораства и вътрешното неодобрение против президента в Москва. Путин ще желае да реализира на дело заканата си да натисне нуклеарното копче, само че няма да му разрешат. Това ще стане с намесата  на НАТО, Г-7, Израел, Турция, Китай. Впрочем Пекин ще се окаже най-печеливш от войната - ще се възползва от разтърсената обстановката в света сега, с цел да си вземе Тайван. ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР