Ще има избори през март. Конфигурацията в парламента е такава,

...
Ще има избори през март. Конфигурацията в парламента е такава,
Коментари Харесай

Сензационно от партията на Слави: Машините вкараха Янев в парламента и изхвърлиха нас

„ Ще има избори през март. Конфигурацията в Народното събрание е такава, че няма по какъв начин да се направи държавно управление. Българска социалистическа партия се подмазват на ГЕРБ, само че Корнелия Нинова не е толкоз луда, с цел да сформира държавно управление с ГЕРБ “, съобщи пред Българска национална телевизия Тошко Йорданов от  ИТН в коментар за  съставянето на държавно управление.
„ Според мен би трябвало да се гласоподава с машини, само че с други. „ Продължаваме промяната “ управляват софтуера на тези машини. Всяка една машина може да бъде пипана, в случай че има предпочитание “, безапелационен бе Йорданов.    
Според Йорданов Кирил Петков е заречен на Българска социалистическа партия да им даде кодовете за машините и че по този начин резултатът им на изборите ще се вдигне с 4%.
Припомняме, че депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски упрекна Петков, че е заречен да даде на Българска социалистическа партия кодовете, в случай че отдръпват поддръжката си за смяната в Изборния кодекс. В отговор някогашният министър председател разгласи, че ще го съди за клюка.
Репликиран от водещата, че в действителност Кирил Петков е желал да каже друго, както твърди съпредседателят на Политическа партия, Йорданов съобщи: Кирил Петков е патогенен измамник.

Според заместника на Слави Трифонов изпадането на партията им Има Такъв Народ от Народното събрание на последните избори доказвало операция на резултата. Както и влизането на партията на Стефан Янев в последния миг, откакто допреди самия завършек на изборния ден планирано му се даваха под 4%.

Според Тошко Йорданов по тази причина като длъжностен министър председател Янев е имал среща с шефа на „ Информационно обслужване “ и по-късно началникът на държавната компания, която обработва резултатите на изборите, е останал на поста си. А по думите на индивида на Слави е трябвало да бъде уволнен. Има Такъв Народ правили изборите със същите машини, само че единствено те нямали предпочитание „ да пипат “, съобщи още някогашният народен представител.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР