Ще има фини настройки, но без драми. Ще има сменени

...
Ще има фини настройки, но без драми. Ще има сменени
Коментари Харесай

Часовникът тиктака! Любен Дилов-син категоричен: И областни управители ще се сменят при ротацията

„ Ще има фини настройки, само че без драми. Ще има заменени министри. Има такива, които просто не се оправят. Всичко ще бъде по взаимно единодушие, предава 24 часа.
Освен министри след ротацията ще бъдат заменени и част от регионалните шефове, съобщи в Бургас депутатът от ГЕРБ Любен Дилов. Макар да не го сподели в прав текст, загатна, че с поста си може да се раздели сегашният губернатор Пламен Янев.
„ Бургаска област е значима област. Такива, които не се оправят и пораждат напрежение, преждевременно определени, за тях приказвам “, изясни депутатът.
Според Дилов ротацията щяла да мине безпрепятствено и без разтърсване сред сътрудниците.
„ Ще има фини настройки, само че без драми. Ще има заменени министри. Има такива, които просто не се оправят. Всичко ще бъде по взаимно съгласние “, съобщи депутатът.
Областният шеф в Бургас е назначен от квотата на Политическа партия.-ДБ.
„ Самото Политическа партия е не доста центрирана и ясна групировка. Вътре текат непрестанно процеси. За някои решения, които взимаме по тяхно предложение, след това самите те дават на заден. Това е особено и за регионалните шефове – споделят, че са се объркали и по този начин нататък. Ще има промени сигурно, само че те няма да са огромни. Секторите, които работят добре, няма да ги пипаме “, сподели Дилов. Но посочи, че ще се пипа там, където има потребност от подсилване и даде за образец министерството на екологията.
„ Там има потребност от заместник-министър по климата. Не,че министър Юлиян Попов не се оправя, само че е належащо да има отраслов заместител “, изясни депутатът.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР