Ще бъде по-лесно да преговаряме, ако вземете властта в свои

...
Ще бъде по-лесно да преговаряме, ако вземете властта в свои
Коментари Харесай

Путин призова за военен преврат в Украйна: Вземете властта в свои ръце, изглежда, че ще е по-лесно да се споразумеем с вас

Ще бъде по-лесно да преговаряме, в случай че вземете властта в свои ръце, разгласи съветският президент Владимир Путин в послание към украинските бойци.

По думите му съветските въоръжени сили сега водят сражения най-вече с националистически милиции, които били директно виновни за геноцида в Донбас и за кръвта на мирните жители на националните републики, сподели той.

Според „ справедливи данни “, представени от Путин, милициите са с тежки ракетни системи за залпов огън, които са разгърнати в централните елементи на огромни градове като Киев и Харков.

„ Те възнамеряват да предизвикат ответен огън от съветски ударни системи по жилищни региони. Те работят, тъкмо както вършат терористите по света. Те се крият зад хората с вярата, че по-късно ще обвинят Русия за цивилните жертви. Добре прочут факт е, че всичко това се случва по съвет на задгранични съветници, най-много американски “, съобщи Путин.

„ Още един път се обръщам към украинските военнослужещи – не позволявайте на неонацистите и бандеровците да употребяват вашите деца, вашите дами и родители като жив щит. Вземете властта в ръцете си. На нас ще ни е по-лесно да се договорим между тях, в сравнение с с тази тайфа наркомани и неонацисти, която сее открила в Киев и е взела за пленник целия украински народ “, акцентира Путин
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР