Щастливците, които ще се наслаждават на благосклонността на звездите!Новата година

...
Щастливците, които ще се наслаждават на благосклонността на звездите!Новата година
Коментари Харесай

Тези 5 зодии ги чакат грандиозни промени през 2020 година

 хороскоп-2020

Щастливците, които ще се любуват на благосклонността на звездите!

Новата година е време за нови инициативи за всеки един от нас. През 2020 година на някои ще им върви повече от останалите. Разбира се, ще се наложи да положат избрани старания, с цел да реализиран триумф. Но въпреки всичко звездите ще бъдат по-благосклонни към тях. 

2020 година ще донесе доста промени в живота на пет зодии. Телец, Скорпион, Стрелец, Козирог и Риби ще се радват на позитивни промени!

Телец

Жадувате непоклатимост и избран порядък. Но това предпочитание да контролирате всичко обаче постоянно може да бъде просто отвращение да погледнете отвън зоната си на комфорт. Не се тормозете! 2020 година ще ви ободри!

Бъдете подготвени за непредвидени промени. Повярвайте, с времето всичко ще се подреди съвършено. Просто отворете сърцето си за новите благоприятни условия.

Ще имате доста благоприятни условия за натоварен нравствен напредък, пътувания и разширение на вашия светоглед. Ще получите достъп до доста нови, прелестни благоприятни условия, които Вселената е подготвила за вас. Просто не ги пропускайте!

Скорпион

2019 година беше сложна и наситена със събития година за Скорпионите. През идната година сантиментална връзка ще бъде в центъра на вниманието им. Влиянието на Уран и Нептун доста усилва възможностите за триумф в любовта, само че би трябвало да изчакате март 2020 година

Ако сте задоволително търпеливи, звездите през идната година ще ви доставят благополучие в връзките и нови благоприятни условия. Обърнете повече внимание на хората към вас.

Стрелец

Стрелецът е прочут със устрема си към независимост и авантюризъм. Идната година обаче радикално ще промени възгледите на Стрелец върху живота и връзките.

Самотниците ще изпитат предпочитание да се обвържат или най-малко ще желаят ясно да дефинират своите граници и цели в живота. Това предпочитание ще бъде изключително мощно през юни и ноември.

Ще се изгубите. Ще се чудите какъв ще бъде животът ви с настъпването на втората половина на годината. Ако рискувате и положите старания да впишете нов човек в живота си, ще разберете, че частите от пъзела ще наредят съвършена картина.

Козирог

Козирозите би трябвало да се приготвят за доста натоварена година. Очакват ви доста промени, започвайки още от януари. И преди да се откажете от всевъзможни благоприятни условия, помислете за всички варианти, които имате. Не забравяйте за тях.

През януари, юни и юли може дапочувствате, че желаете да се откажете от някои неща и да прекъснете връзките с избрани хора, които към този момент не носят нищо положително в живота ви.

Риби

През миналата година триумфът в кариерата ви съпътства, посветихте доста време на персоналното израстване. Тази наклонност ще продължи през 2020 година Енергията на затъмненията, които се случват през януари, юни и юли, ще се отрази на вашия професионален и персонален живот. Не пропускайте опциите, които ще имате през тези месеци.

Съсредоточете се върху фантазиите си и те ще станат действителност преди края на 2020 година!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР