Щастлив съм, че приключи благополучно и той е жив и

...
Щастлив съм, че приключи благополучно и той е жив и
Коментари Харесай

Бил ли е отвлечен Сашко? Гешев с горещ коментар

" Щастлив съм, че завърши наред и той е жив и здрав ". Така разяснява основният прокурор Иван Гешев, който благодари на всички жители, ангажирани с търсенето на 12-годишния Сашко от Перник.

" Конкретните наблюдаващи прокурори и следователи извършат обширно следствие за изясняване на обективната истина, къде се е намирало 9 дни. Логично е да се ревизира и версията дали е държано някъде срещу волята му.  Лично като жител и като магистрат - допустимо е и да е знамение. Аз съм набожен човек - допустимо е.
-->
Логично е и да проверим версията дали не е държано някъде срещу волята му. Защото, ние сме възрастни хора. Аз персонално бих се тормозил и надали мога да преценява дали мога да оцелея 9 дни без храна, вода и без облекла в планинска околност по това време на годината. По всички версии работят сътрудниците.

Конкретните наблюдаващи прокурори и следователи извършат обширно следствие. Всичко е въпрос на доказателства ", разяснява Гешев пред публицисти в Петрич, където се срещна с възпитаници, написа Dnes.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР