Шоуто Като две капки вода“ ме съсипа и мислех за

...
Шоуто Като две капки вода“ ме съсипа и мислех за
Коментари Харесай

ИЗПОВЕД! Певицата Дара Екимова: „Капките“ ме съсипаха, мислех за край на живота си

„ Шоуто „ Като две капки вода “ ме унищожи и мислех за края на живота си. Когато участвах, всяка неделя идваше нов смут за мен “.
Това разкрива певицата Дара Екимова говорейки за демоните си и тежкото ментално положение през, което е минала. В ефира на Нова телевизия, Дара показа тъгите си пред Мариан Станков – Мон Дьо.
„ Розовия балон се спука. Понякога губиш визия за себе си, тъй като си прочел отрицателни мнения. Някои споделяха, че имам огромно чело, че съм дебела, че не пея съвършено и единствено ме набутват. Заболя ме от тези неща и се усещах недостойна да пребивавам. – разкрива певицата – Наложи се да приказвам с терапевт и ми сподели, че с такива неща само се самонаранявам. Постоянно се притеснявах дали наподобявам добре и дали съм готова. Тогава стартира и хранителното ми разстройство, тъй като смятах, че не заслужавам да хапвам. Всеки залък се усещаше като виновност. “
Певицата счита, че песента й „ Дишам “ я е избавила.
„ След една акцидент, не можах да дремя няколко нощи. Дни по-късно влязох в студио и тогава написах песента „ Дишам “. Просто като че ли Господ беше в стаята и ми споделяше неща, които да изпея. Нямам друго пояснение за посланието в песента. Аз съм просто проводник и истината е, че това ме избави “.
Дара счита, че всичко се е случило с причина.
„ Научих, че има доста аргументи да бъда признателна, а не съм била до момента. Радвам се, че в този момент съм добре и храната не е мой зложелател. Имам покрив над главата си, върша това, което обичам и по този начин си изкарвам прехраната. Според мен няма по-хубаво от това “, безапелационна е певицата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР