Шон Спайсър, който неотдавна си подаде оставката като прес-секретар на

...
Шон Спайсър, който неотдавна си подаде оставката като прес-секретар на
Коментари Харесай

Скандал разтресе Белия дом! Говорителят на правителството напусна, но си тръгна оттам, отмъквайки... хладилник

Шон Спайсър, който наскоро си подаде оставката като прес-секретар на Белия дом, не си е тръгнал с празни ръце. Обикновено сътрудниците крадат писалищен такъми, само че къде ти Спайсер да си губи времето - няколко месеца преди да сдаде поста си той е изнесъл от президентската администрация мини ледник, оповестява The Wall Street Journal.

Според изданието, 45-годишният Спайсър хвърлил око на портативния ледник още през зимата, едвам на първия месец от назначението си. Изпратил помощника си да го вземе с претекст, че желае постоянно напитките му да са с подобаваща температура.

Младшите сътрудници на администрацията пазели в хладилника обедите си и отказали да се разделят с това знамение на техниката.

Разбирайки за отхвърли, Спайсър решил да вземе обстановката в свои ръце. Късно вечерта други сътрудници на Белия дом забелязали по какъв начин мъкне ледник по пътя. Тогава информацията за гротескната преживелица не стигнала до медиите, само че след уволнението му списанията и вестниците не оставят кражбата без коментар.

Спайсър не за първи път става обект на подигравка в Съединени американски щати, може би причина за това са честите му битки с публицистите по време на конференции.
Една от най-популярните в Съединени американски щати стратегии - Saturday Night Live даже усмя маниера на Спайсър да води срещи. Ролята на прессекретаря бе изиграна не от какъв да е, а от комедийната актриса Мелиса Макартни, известна от сериала „ Майк и Моли”, филмите „ Шпиони” и „ Ловци на духове”.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР