Шокиращо видео стресна обществото вчера. На скандалните кадрите се вижда

...
Шокиращо видео стресна обществото вчера. На скандалните кадрите се вижда
Коментари Харесай

Проговори бащата на провесеното от 8-ия етаж бебе


Шокиращо видео стресна обществото през вчерашния ден. На скандалните фрагментите се вижда по какъв начин бебе на 1 година виси от 8-ия етаж на столичен блок. Клипът е сниман от съседи в софийския квартал „ Разсадника “. На видеото се вижда 12-годишната братовчедка на бебето, която го провесва пред терасата на жилището. Майката на детето в този миг не е в жилището, тъй като е отишла да пазари. След излъчването на видеото двете деца Ванеса и по-голямата й сестричка са изнесени от фамилията.
„ При визитата заварихме бащата Петър, който беше гушнал детето “, описа пред Нова телевизия Директорът на „ Социално подкрепяне “-район „ Възраждане “ Елка Бонева. Специалистът описа, че изискванията в жилището били положителни, като е имало креватче за бебето.
Бащата на провесеното дете описа за случая. „ Вчера от вас разбрах за клипа. Братовчедката огромната напълно несъзнателно си е играла с бебето “, разяснява той.
По думите му детето доста обича Ирена, както се споделя братовчедка му. „ По някой път се постанова жена ми да върви до магазина. Предполагам, че един-единствен път се е случило “, съобщи бащата. Той изясни, че работи от понеделник до неделя, само че ще направи всичко допустимо най-малко два дни от седмицата да си е у дома. Петър и кръстникът на детето благодариха на институциите. „ Толкова бързо реагираха, че даже и аз не разбрах какво се случи “, уточни Петър.
Двете деца сега са под полицейска протекция. Днес предстоят разпити на родителите и инспекция на сигнала. Утре ще се излезе с дефинитивно решение за ориста им.
„ Този случай не е основателна причина да лишават децата от фамилията им “, съобщи кръстникът Ивайло Костов.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР