Шокиращо видео, което показва как пътна помощ превозва по опасен

...
Шокиращо видео, което показва как пътна помощ превозва по опасен
Коментари Харесай

Динко побесня! Летят тежки закани

Шокиращо видео, което демонстрира по какъв начин пътна помощ транспортира по рисков метод микробус на платформата си, изпрати четец на Флагман.бг.

Кадрите са снимани този следобяд на ул. “Крайезерна “, а лидерът явно е решил да спести един курс и натоварил остарял камион и микробус, прикрепяйки ги по чудноват метод един за различен.
-->
Половината бус действително виси към улицата. Превозът не наподобява по никакъв начин легален и най-много безвреден.

Пътната помощ е с регистрационен номер CB6382PC и е брандирана със характерен надпис – „ Динко “, което дава да се разбере, че платформата е благосъстоятелност на небезизвестния Динко Вълев от Ямбол.

Припомняме, че преди два дни камион, претрупан с тонове железа, благосъстоятелност на Динко Вълев, се обърна на Автомагистрала Тракия и затвори автомагистралата за близо 10 часа. По-късно стана ясно, че возилото нямало механически обзор от месеци.

В същото време, Динко размахва пръст на работещите в неговия отрасъл. Може би щеше да има право, в случай че при него всичко бе изрядно, само че както цяла България видя, това напълно не е по този начин.

„ Сезонът по автомагистралата стартира. Има доста закъсали коли и сътрудници, които работят. Отбелязвам, че хвана ли някой с платформа да прави час-маг по автомагистралата, без лиценз, ще бъде обичай, еб.н и грубо потиснат. Значи аз мога да заплащам хиляди левове, налог облага и осигуровки, а някой различен да броди с платформа по автомагистралата “, гневи се преди няколко дни ямболският предприемач, вижте повече във видеото:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР