Шокиращо разкритие за брака си и то след толкова години,

...
Шокиращо разкритие за брака си и то след толкова години,
Коментари Харесай

ШОК!! Тони Стораро и жена му са братовчеди: Тя затова се дърпаше навремето, защото сме роднини!

Шокиращо разобличаване за брака си и то след толкоз години, направи Тони Стораро. Знаем, че единствената му брачна половинка е Валя, от която има своите синове Фики Стораро и Емрах Стораро. Тони постоянно се е кълнял, че дължи прекалено много на Валя, която била добра и разбрана жена, само че не е уточнявал каква му се води още...

Мрежата гръмна след признанието на гласовития артист, че действително брачната половинка му му е и братовчедка. " Да, запознахме се на един басейн в Шумен. С мен беше различен мой братовчед, който ми сподели - дай да те срещна с нашата братовчедка Валя... Много я харесах още първоначално, само че тя се дърпаше, тъй като сме рода ", споделя Тони.

За да парира " офанзивите " му към нея, в началото Валя непрекъснато се обръщала към Тони с шеговитото " братовчед ", само че той нехаел, тъй като чул, че са далечни родственици.

Постепенно се сближили и почнали да си пишат любовни писма, които си оставяли на авансово уговорени " секрети " места - съвсем като Евгени Генчев и Валерия Георгиева в " Ергенът "...

" Валя е моят човек в живота. И небогати сме били, в една стая сме живели, гладни сме заспивали, а тя постоянно е била компактно до мен ", споделя Тони Стораро.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР