Шокиращо разкритие дойде от Острова, след като стана ясно, че

...
Шокиращо разкритие дойде от Острова, след като стана ясно, че
Коментари Харесай

Изненада: Собствениците на Ливърпул са готови да продадат клуба

Шокиращо разобличаване пристигна от Острова, откакто стана ясно, че притежателите на Ливърпул са подготвени да обмислят предложения за продажба на клуба, твърди Дейвид Орнстейн от The Athletic. Fenway Sports Group пое отбора на мърсисайдци през 2010-та година, като с това управление " алените " завоюваха Висшата Лига, Шампионска Лига, Карабао Къп, Фа къп, Световното клубно състезание, Суперкупата на Европа, както и Суперкупата на Англия.

Ливърпул е разгласен за продажба от Fenway Sports Group. Ще се изслушат всички оферти на заинтригувани страни. Не е ясно дали договорката ще бъде подписана, само че FSG очаква предложения, а и следва да се направи оценка на клуба.

Значителна част от почитателите на Ливърпул упрекват точно управлението, че не дава задоволително средства, с цел да се развива клубът и да се притеглят качествени и скъпи играчи, които да подкрепят състава на Юрген Клоп. Германският експерт към този момент няколко месеца загатва, че е имал потребност от нови попъления, изключително в средата на терена.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР