Шокиращи разкрития за Румен Радев направи някогашния му командир Константин

...
Шокиращи разкрития за Румен Радев направи някогашния му командир Константин
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития за Радев от екскомандира му

Шокиращи разкрития за Румен Радев направи тогавашния му пълководец Константин Корадов. Бившият шеф щаб на авиополка в Равнец излезе с доста остра позиция за президента Румен Радев във фейсбук. Когато той е бил на работа в Равнец, Румен Радев идва там като новопроизведен офицер.

" Поведението на Радев от ден на ден ме издига в личните ми очи на прорицател. През 1987 година дойде на летище Равнец, като преди малко създаден лейтенант, отличник на випуска. Аз бях началник-щаб на авиополка в оставка. Направи ми усещане на активен и предприемчив млад офицер, който беше повече замислен в себе си, в сравнение с в хората към него. Дори усетих някаква надменност към щаба, който ръководех “, написа Константин Корадов.

Провеждаше начинания, които не смяташе за нужно да съгласува с мен - началникът на щаба. Тогава властелините в армията бяха политическите офицери, с които бях в спор по кардинални въпроси. Но огромното ми почитание и респект към летателната специалност остави тези мои наблюдения в периферията на усещанията ми от неговото държание. След няколко месеца напуснах Равнец, добавя Корадов.

Корадов акцентира, че по време на изборната му акция за президент го е смутило изказването на Радев: " Аз съм се клел в тази България ". Да, само че България към този момент беше друга. Ние се клехме в Народна република България, която се спомина. Оцеля Република България и при цялостен консенсус на политическите партии влезе в НАТО и Европейски Съюз. Когато Радев съобщи реваншистките си планове, разбрах какво е имал поради. Предвидих го от дълго време. Съветникът му Димитър Стоянов не пропусна да означи, че следи моите постове във фейсбук с неоправдателно сладкодумство, показва Корадов. „ За страдание прогнозата ми се сбъдна. Радев приведе в деяние верността към клетвата си към Живкова България. Не съм благополучен от този факт. Радев, иди си! ", безапелационен е Корадов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР