Шофьорка от Пловдив преживя истински ужас на бул. Руски“ в

...
Шофьорка от Пловдив преживя истински ужас на бул. Руски“ в
Коментари Харесай

Брутална агресия! Шофьорка преживя истински ужас след като мъж си го развя

Шофьорка от Пловдив претърпя същински смут на бул. „ Руски “ в Пловдив. Случката се разиграла малко по-рано през днешния ден, до мола.
Пловдивчанката карала по булеварда, а в колата с нея били детето и сестра ѝ, написа Марица. В същото време по тротоара юноша, на забележима възраст сред 20 и 30 години, с мустаци и усмихнат до уши, си кара колелото и в един миг, на червен светофар, се изравнява с колата.
„ Започна да прави някакви знаци. Не му обърнахме кой знае какво внимание. После, надлежно на идващото кръстовище, до „ Лайпциг “, ни настигна и потропа на прозореца. Помислихме си, че най-вероятно ще помоли за пари или нещо сходно, само че той реши да си изкара репродуктивния орган и да го опре безусловно в стъклото. Бяхме аз, сестра ми и детето откъм гърба /Слава Богу заспало/! Не знам дали някой различен е имал неприятното преживяване да попадне на него, само че единствено, като си помисля, че може да срещне дребни девойки, разхождащи се и нищо неподозиращи, ми се обръща всичко “, описа потресената пловдивчанка в обществените мрежи.
И се обръща с апел към въпросния юноша: „ Иди на психиатър или потърси помощ! “. Пловдивчанката на име Лили счита, че би трябвало да се вземат съществени ограничения против сходни персони, преди да се е случило нещо по-страшно и непоносимо.
„ То правилно, че всички всеобщо превъртяхме играта, само че това към този момент е прекомерно – онанисти или евентуални изнасилвачи “, приключва гневния си пост тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР