Шофьори сигнализираха за поредната хранилка на КАТ в Пловдив. Става

...
Шофьори сигнализираха за поредната хранилка на КАТ в Пловдив. Става
Коментари Харесай

Шофьори: Има нова “хранилка на КАТ“ на пътя Пловдив – Асеновград

Шофьори алармираха за следващата хранилка на КАТ в Пловдив. Става въпрос за знак, подложен преди завоя за Асеновградско шосе, споделят читатели на TrafficNews. Пловдивчани описаха, че от скоро са забелязали нов знак за ограничаване от 30 км/ч. Според тях обаче това е неуместно, защото не виждат необикновен смисъл от сходно ограничаване на този път.  
Прочетете още
„ Искам да предупредя жителите на Пловдив за нова “хранилка ” на КАТ. Има подложен нов знак за безсмислено ограничаване от 30 км/ч преди завоя за Асеноградско шосе. Полицаи крият радари и глобяват с честитки наред. Мислех, че времената за рекет и подигравка от страна на КАТ-Пловдив са в предишното, само че очевидно не са ”, споделят пловдивчани.

Определят обстановката като същата,  която дълго време се практикуваше на Автомагистрала „ Тракия ” в сектора сред Чирпан и Стара Загора. Припомняме, че там имаше ограничаване от 90 км/ч, а съвсем всеки ден там бяха поставяни камери за скорост, а резултатът беше хиляди санкционирани водачи.  Точно оттова потегли и нарицателното „ хранилка на КАТ ”.  

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР