Шофьорът, предизвикал гонка с полицията в Сливен и причинил катастрофа,

...
Шофьорът, предизвикал гонка с полицията в Сливен и причинил катастрофа,
Коментари Харесай

АЛО, МВР! Убийци си шофират необезпокоявани: Шофьорът след гонка никога не е имал книжка?!

Шофьорът, провокирал гонка с полицията в Сливен и предизвикал злополука, в никакъв случай не е имал удостоверение за дееспособност. Това удостовери пред Нова телевизия Панайот Хаджирусев, шеф на охранителния бранш в полицията в Сливен.

Случката се разигра във вторник по обяд, когато водач без брошура и с позитивен тест за приложимост на опиати беше арестуван след гонка с полицията в Сливен. Органите на реда пробвали да спрат мъжа, само че той не се преценява с подадения сигнал, усилва скоростта и продължава. Следва гонка с полицията и задържане.

„Караше по оживени булеварди с много висока скорост, рисково и с предпоставки за ПТП. Той навлезе в кръгово, назад на придвижването, след което катастрофира, излезе от автомобила и потегли да бяга“, описа служител на реда Милен Апостолов, единият от участниците в гонката.

При инспекцията се открива, че мъжът недееспособен, на 33 години от село Градец. Направени са му проби за приложимост на алкохол и опиати. Тази за алкохол била негативна, само че пробата за дрога дал позитивен резултат. Мъжът е арестуван за 24 часа.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР