Шофьорът на камиона, който прегази 19-годишно момиче в София, е

...
Шофьорът на камиона, който прегази 19-годишно момиче в София, е
Коментари Харесай

Шофьорът на камион от инцидента в София вече е обвиняем


Шофьорът на камиона, който прегази 19-годишно момиче в София, е притеглен като обвинен за причиняване на гибел по несъобразителност в резултат на породена злополука поради нарушение на разпоредбите за придвижване, .

На Валентин Иванов е наложена мярка за неотклонение " задържане под стража " за 72 часа. Очаква се прокуратурата да реши, дали ще желае и непрекъснатото му задържане. Иванов е от Гоце Делчев, твърди публичната телевизия.

След злополуката водачът е в болница " Пирогов " под полицейска защита. От лечебното заведение през днешния ден оповестиха, че най-вероятно той ще бъде изписан в понеделник.

Директорът на „ Пирогов “ доктор Валентин Димитров разяснява пред публицисти, че здравословното положение на водача не е причина за злополуката. " Няма соматични болести, няма контузии, няма инфаркт, няма инсулт. Няма причина, заради която да считаме, че това неуместно събитие с отнемането на един детски живот е станало заради някакви здравословни аргументи ", съобщи Димитров, .

Тепърва следва токсикологичен разбор на взетите от водача проби за алкохол и опиати. " Той беше в действителност несъответстващ, когато го приехме, само че това може да бъде и в резултат на напрежението. Все още не мога да кажа дефинитивно бил ли е под влияние на алкохол, опиати или други упойващи субстанции. Чакаме токсикологията ", добави шефът на болничното заведение.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР