Шофьорът на автомобил БМВ със софийска регистрация е причинил тежката

...
Шофьорът на автомобил БМВ със софийска регистрация е причинил тежката
Коментари Харесай

Шофьорът на БМВ-то виновен за смъртта на двама души в таксито ковчег край Пловдив

Шофьорът на автомобил БМВ със софийска регистрация е предизвикал тежката злополука с две жертви край Пловдив. Зад кормилото на немското возило е бил 45-годишен мъж. Снощи малко след 21 часа той се е движил с висока скорост от Хасково в посока Пловдив. На към 4 километра преди града удря такси с двама пасажери, което се е движило в посока Хасково.
Прочетете още
31-годишният водач на жълтата кола и неговият сателит - мъж на 33 години, умират на място. Таксито е било модел " Дачия " с кърджалийска табела. 

Водачът на БМВ-то е откаран в болница в тежко положение. Все още няма информация по какъв начин по-точно е блъснал таксито, нито дали е бил под въздействие на алкохол или други неразрешени вещества. 

Според полицията, в случая е взел участие и трети автомобил " Киа ", който евентуално е ударен вторично при удара сред другите две коли. 

Поради неприятното време местопроизшествието е непокътнато от екипи на полицията и огледите продължиха чак до обяд през днешния ден. 

Към момента службите разчистват пътя от транспортните средства и се чака придвижването сред Пловдив и Хасково да бъде възобновено до час. 

Заради злополуката през днешния ден в региона се бе образувало голямо запушване. 

Образувало се е километрично запушване по Цариградско шосе от и към Пловдив. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР