Шофьор, създал изключително рискова ситуация на главен път Пловдив-Хасково, е

...
Шофьор, създал изключително рискова ситуация на главен път Пловдив-Хасково, е
Коментари Харесай

Арестуваха шофьора на БМВ-то, изпреварвал рисково. Кой е той?

Шофьор, основал извънредно рискова обстановка на основен път Пловдив-Хасково, е арестуван в полицията в Първомай. За случая ви съобщихме тази заран.

Действията на чиновниците на реда последвали незабавно след обява в обществената мрежа през вчерашния ден.

Водач, споделил клип от видеорегистратора на своя автомобил, от който се вижда по какъв начин БМВ се движи с доста висока скорост на прав сектор сред Първомай и с. Бяла река. В даден миг въпросната кола стартира да изпреварва камион и за секунди се разминава с насрещно движещия се автомобил, преминавайки вляво по банкета.

В по този начин създалата се обстановка вероятността от преден конфликт е била многа огромна, а за участвалите в нея водачи - и извънредно стресова. Три часа след обзор на фрагментите и с помощта на бързите си дейности, служителите на реда от Първомай открили самоличността на водача на БМВ-то.

Той е Илия Иванов, 26-годишен локален гражданин, със систематични нарушавания на пътя и голям брой наложени административни санкции по ЗДвП. Водачът е със 7 акта и 21 фиша, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Задържан е за 24 часа, а по случая-образувано бързо произвеждане.

Ръководството на ОДМВР-Пловдив употребява случая да осведоми жителите, че чиновниците на реда интензивно се срещат с изявленията във всички осведомителни източници, в т.ч обществени мрежи и медии, в които се показват данни за пътни нарушавания и закононарушения. Апелът към жителите обаче е с преимущество да подават своите сигнали на тел. 112, с цел да може полицията да взема своевременни ограничения.



 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР