Шофьор на пътна помощ, теглещ автобус на буксир, се натъкна

...
Шофьор на пътна помощ, теглещ автобус на буксир, се натъкна
Коментари Харесай

,,Убиваше ги този с ТИР-а“: Шофьори на косъм, цяла колона с коли изтикани от пътя

Шофьор на пътна помощ, теглещ рейс на буксир, се натъкна на шокираща панорама по пътя за Слънчев бряг. Тираджия не можа да изтърпи „ бавното “ му каране (40 км/ч, а ограничаването е 50 км/ч) и реши да изпревари. Вследствие на което движещите се в отсрещното платно коли бяха безусловно избутани от него и принудени да спрат отвън него, с цел да създадат път на нетърпеливия водач.
Цяла колона коли стопираха, с цел да избегнат челния удар с камиона!
„ Изпратете сигнала в КАТ и обяснете обстановката. По регистрационния номер бързо ще открият водача. Много пъти съм се възмущавала от безпардонното шофиране на тираджиите у нас, само че единствено у нас! Навън си съблюдават разпоредбите и рестриктивните мерки, а тук са като царе на пътя и не им пука за останалите на пътя. Карат по закона на джунглата: „ Големият убива дребния! “, поучава жена.
„ Убиваше ги този с тира. “
„ Абсолютен палач. Този би трябвало да чисти кенефи, не да кара “, счита консуматор на обществените мрежи.
От поста на Иван Иванов разбираме, че той се е обадил на 112 и е алармирал за рисковата обстановка с камиона В4958ЕН. Сега чакаме реакцията на способените органи, надявайки се, че поради всички, чиито коси са се изправили от дръзкото, непрофесионално и безумно държание на камионджията, той ще си получи заслуженото, написа GlasNews.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР