Шофьор на БМВ отнесе 3000 лв. глоба и остана без

...
Шофьор на БМВ отнесе 3000 лв. глоба и остана без
Коментари Харесай

Шофьор отнесе глоба и остана без книжка, хванаха го да дрифти в центъра на Пловдив

Шофьор на БМВ отнесе 3000 лева санкция и остана без брошура за една година, откакто е бил хванат да дрифти наоколо до 4-то РПУ в Пловдив.
Случаят е от 11 ноември 2022 година, излиза наяве от решение на Районен съд – Пловдив. Шофьорът е бил хванат след 22 ч. въпросната вечер. Той е управлявал персоналния си автомобил БМВ 320И, като по делото е записано, че е подхванал дейности „ дрифт ” на кръговото кръстовището на ул. „ Петко Д.Петков ” и ул. „ Богомил ”. По това време в непосредствена непосредственост се намирала и патрулка, като органите на реда станали директни очевидци на нарушаването.
Веднага по-късно полицейските чиновници спрели въпросният автомобил, показали се и поскали документите. В БМВ-то пътували двама души. Органите на реда открили и, че автомобила на нарушителя не е минал механически обзор. За дейностите си, лидерът бил санкциониран с 3000 лв., а шофьорската му брошура отнета за 12 месеца. Получил и 50 лв. акт, поради неналичието на механически обзор.
Недоволен от следствията решил да апелира глобите в съда. Пред магистратите твърдял, че колата му поднесла, тъй като било мокро и несъзнателно изгубил надзор над нея. Според информация на Национален институт по метеорология и хидрология обаче се потвърдило, че времето е било изсъхнало и тези изказвания не били признати от правосъдния състав.
С оглед публичната опасност която съставляват дейностите на водача и възможните последствия, които можели на настъпят от тях, магистратите удостоверили наложените наказания на водача.
Решението може да се апелира пред Пловдивския административен съд.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР