Шофьор е бил засечен да прелита“ със 107 км/ч през

...
Шофьор е бил засечен да прелита“ със 107 км/ч през
Коментари Харесай

Почерня от полиция! Джигит профуча със 107 километра в час през оживен булевард

Шофьор е бил засечен да „ прелита “ със 107 км/ч през бул. „ Стефан Стамболов “ в Сливен, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи.

В петък са стартирали две профилирани полицейски интервенции по метода широкообхватен надзор. Те се организираха в границите на два часа на разнообразни места в региона. От 10,30 до 12,30 часа, на ул. ”Ст.Караджа ” в град Сливен, полицейски екипи на бранш „ Пътна полиция ” и група „ Охрана на публичния ред ” към РУ-Сливен са ревизирали 98 автомобила и 125 лица. Съставени са 7 акта и 8 фиша. Установен е един недееспособен водач- номерата на автомобила са свалени, формирани са 3 акта за техническа нередовност, един за липса на застраховка „ Гражданска отговорност ” и един автомобил е спрян от придвижване заради затъмнени стъкла.

В интервенцията тази заран са взели участие и чиновници на Дирекция „ Инспекция по труда-Сливен ”, които са направили инспекции на служебни коли за съществуване на трудови контракти на водачите, съблюдаване на работното време, възнаграждение на трудово заплащане и други.

Към момента тече втората интервенция широкообхватен надзор на територията на ОДМВР-Сливен, взаимно със чиновници на БГТОЛ.

От началото на седмицата в хода на профилираните интервенции полицейските екипи са открили четирима водачи на МПС да ръководят след приложимост на алкохол- 2 с алкохол под 1,2 и 2 над 1,2 промила, открити са 4 неправоспособни и един лидер с наркотични вещес

По предписание на шефа на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков всички механически средства за надзор са в употреба и наблюдават за съблюдаване на скоростните режими в секторите с нараснала централизация на пътни катастрофи. Следи се за съблюдаване на скоростта на натоварените пътни сектори в град Сливен.

Контролът по пътна сигурност продължава. Следи се за съблюдаване на рестриктивните мерки на скоростта, пътните знаци и маркировката, като и за рисково държание на пътя-неправилно изпреварване, лишаване на преимущество.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР