Шофьор би рекорда за нагло паркиране във Враца. Това показват

...
Шофьор би рекорда за нагло паркиране във Враца. Това показват
Коментари Харесай

Нов рекорд по некадърност! Наглец затапи паркинга на „Билла“ във Враца /снимка/

Шофьор би върха за безочливо паркиране във Враца. Това демонстрират фотоси, изпратени от засегнат врачанин за рубриката „ Ти, репортерът “ на BulNews.bg.
Кадрите са направени през днешния ден по обяд на изхода на паркинга на хипермаркет „ Билла “ на уличката до математическата гимназия в града. На тях се вижда по какъв начин дребното другояче фирмено возило на „ Паломита “ е паркирано тъкмо пред бариерата и блокира десетки водачи да излязат. Шофьорът е спрял колата срещу всички правила на придвижването, защото с изключение на, че е запушил трафика е и в нарушаване на възбраната за прекъсване на въпросната улица.
„ Наглецът е паркирал своето возило, без да се тормози, че по този метод пречи съществено на останалите водачи “, разяснява читателят ни. И прибавя, че сходно потъпкване на разпоредбите е неприемливо.
Местни зевзеци пък взеха дребната количка за мезе и побързаха да се пошегуват с дистрибуторите на известната марка, че евентуално схващат повече от превръзки и тоалетна хартия, в сравнение с от шофиране.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР